Nicolas – en meget sympatisk mand.

Inden kampen så Nicolas sådan ud.

“Han er den eneste jeg har trænet hvis personlighed jeg ikke kan lide når han er i ringen.” – sådan sagde Tue, Nicolas’ træner, inden kampen begyndte.

En MMA kamp begynder længe inden nummerpigen går runden og dommeren siger “fight!”. Nicolas har undværet alkohol i 3 måneder og dagene op til kampen begyndte han at smide kiloene – for at komme i en lavere vægtklasse. Blandt andet sad han lige inden indvejningen i sauna til han ikke kunne svede mere. Han blev indvejet dagen før kampen til 77 kg. I løbet af det næste døgn tog han 7 kg på og endte altså med en kampvægt på 84 kg. Dette gøres for at få en større kraft i sine slag, samt gøre det sværere for modstanderen at rykke en rundt.

Inden opvarmningen tapes hænderne ind for at skåne ledbåndene.

De første kampe jeg så virkede meget ukontrollerede. Jeg følte at arme og ben fløj tilfældigt rundt i ringen og en gang imellem ramte modstanderen. Men da jeg overværede opvarmningen kunne jeg se at MMA er en række helt specifikke måder at bevæge sig på, slå, sparke og parere. Nærmest ligesom capoeira.

Kort efter opvarmningen begyndte kampen.

I første runde havde Nicolas’ modstander, Jaroslav Poborský, overtaget. Hvilket var forståeligt nok – det var Nicolas’ 2. professionelle kamp, mens Jaroslav var en erfaren herre med 44 kampe i bagagen. I anden og tredje runde var Nicolas, med få undtagelser, klart overlegen.

Nicolas vandt med dommerstemmerne 3-0.

“Dalby han er orn’lig syg!”

Sådan så Nicolas ud umiddelbart lige efter kampen. Det er ret godt klaret at gå gennem 15 minutters kamp uden synlige skrammer.

Far havde lovet 500 kroner i vinderbonus.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i mennesker, reportage. Bogmærk permalinket.

Et svar til Nicolas – en meget sympatisk mand.

  1. fede billeder, og velfortjent sejre

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s