Fuld af lort

Morten Mikkelsen på 43 og John Nielsen på 53 er, sammen med 7 andre hold, Roskilde Festivals egentlige backstage. Her findes hverken champagne, fancy sandwiches eller dunkende musik. I stedet har kaffekoppen, madpakken og radioen fundet plads i deres store slamsuger.

John er fast ansat som slamsuger, mens Morten holder 3 ugers ferie fra sit daglige job som elektriker, og bruger den ene uge på Roskilde Festival. Sammen sørger de for at gæsterne kan gå på ‘potten’ uden at være i fare for at drukne. Langt de fleste gæster opfører sig ordentligt, men af og til oplever de idioter der kaster øldåser på ruderne, eller klatrer op på bilerne. Spørger man John hvad det værste ved jobbet er, tøver han ikke: “Når man bliver kaldt ud til Mac Donalds for at tømme deres fedt-udskiller og der stinker af friture i hele hytten er én ting. Når man så kommer hjem til børnene og de spørger om ikke vi skal have Happy Meals til aftensmad slår maven simpelthen knuder.

Jeg fulgte med dem rundt en eftermiddag hvor vi både klarede det almindelige job med at tømme potter, men også kom forbi en vandpost med en ødelagt pumpe. Hermed en hyldest til nogle af de mennesker som, uden at få en bid af æren og klapsalverne på Orange Scene, sørger for at hele festivalen kan køre rundt.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i mennesker, reportage. Bogmærk permalinket.

4 svar til Fuld af lort

 1. rijaH siger:

  Fede billeder.. omend lidt klamme haha 😛 Og man må jo tage hatten af for dem der gider… fordi jeg gad i hvert fald ikke.. 🙂

  • kofoden siger:

   Mange tak!
   Ja, det var lidt skummelt i starten.. men man vænnede sig hurtigt til stanken. De hyggede sig, de to gutter! det var sjovt.
   – Lasse

 2. Erik Pedersen siger:

  Meget stærkt serie lasse! fedt fedt fedt

  • kofoden siger:

   Takker Erik!
   Ved ikke om den er så stærk igen.. men det rev lidt i næsen i ny og næ! Jeg er glad for at du kan lide den.
   – Lasse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s